Menu
Popunite zahtev za ponudu
Unesite parametre
Otkrijte duševni mir. Naša vizija je da stvorimo mogućnost da svaki poslovan čovek koji je pod stresom i prepun obaveza, može da vrati sebe u stanje tela i duha u kome se oseća relaksirano sa licenciranim, osiguranim i profesionalnim vozačem iza volana.

Šofer servis

Tu smo za Vas. Otvorićemo Vam vrata vozila i našeg grada. Znamo da su Vaša očekivanja neiscrpna,da želite samo jedno - informaciju! Dobićete je odmah. Tačnu, najnoviju, iskrenu, gradsku, srpsku. Pitate se, što na ovom mestu nismo najpre naveli već sve one mnogo puta korišćene prideve: pouzdani, iskusni, profesionalni, ljubazni i diskretni. Da li je potrebno? Ne, mi smo naši. I Vaši. U našem gradu. I našoj zemlji. A to je naše zadovoljstvo i Vaša sigurnost i bezbednost!

Aerodromski transferi

Da li se razlikujemo od drugih? Uverite se sami. Za početak nudimo Vam tačnost, osmeh, pozitivnu energiju, poštovanje i razumevanje. Dobro, i vrhunsku limuzinu. Pa to se valjda podrazumeva. A za ostalo ćemo se dogovoriti. Ako je potrebno. I šta je još potrebno. Vama. Možda kišobran, ako napolju pljušti.

Poslovna rešenja

Jednostavnost. Za lakše razumevanje i blagovremenu uslugu. Vaš izbor načina komunikacije. Avioni i vozovi često kasne, ali naša limuzina ne. Možete da se opustite jer će Vaš vozač uvek na vreme biti tu, za Vas.

Kongresi

Nešto ste zaboravili, falilo Vam je još samo malo vremena da završite sve pripreme. Bez brige, sve ćete stići.U našoj limuzini uz diskretnog vozača biće ispoštovana Vaša privatnost.

Vaše destinacije

Dugo planirane ili možda iznenadne? Potpuno neočekivane? Povratak u stare uspomene ili put ka stvaranju novih? Stižemo tamo kad god poželite.

Vožnja na duže relacije

Dosta Vam je čekanja po aerodromima, kašnjenja, otkazanih letova, izgubljenog prtljaga i ko zna čega još? Vaša limuzina će Vas prevesti do željene evropske destinacije na vreme. Bez stresa, nervoze i gužve. Udobno i opušteno. Direktno do željene adrese.

Otkrite nova zadovoljstva

Individualan pristup i ekskluzivne pogodnosti za naše klijente koji znaju da uživaju.

MiOS Rent-a-car

Kada rentirate automobil, rentirajte najbolje. MiOS Rent-a-car vam nudi vrhunske limuzine poput Jaguara I-PACE, Mercedes E-klase i V-klase, Škode Superb, sa opcijama kratkoročnog i dugoročnog najma

LOKACIJE

Srbija

Mios Limo Service

Partizanske avijacije 10b / 11070 Novi Beograd
www.mioslimoservice.com
© 2022 Mios Limo Service. Sva prava zadržana